Over ons

Small is beautiful

H16 is een jong bedrijf met familiale wortels dat ontstaan is uit passie voor vastgoed. Deze passie, doorgegeven van generatie op generatie, is binnen H16 de drijvende kracht van élke dag.
Meerwaarde voor uw project

Met een uitgekiende planning en focus op efficiëntie worden de kwaliteit, het budget en de doorlooptijd van een bouwproject geoptimaliseerd.

Daarvoor werkt H16 uitsluitend met betrouwbare vakmannen. Duurzame professionele relaties waar zowel H16 als de vakmannen eer uithalen, zijn ons ultieme streefdoel. Dankzij de ervaring en realisaties uit het verleden zijn talrijke mooie wisselwerkingen ontstaan. Dit geheel wordt telkens specifiek op maat van de persoonlijke wensen van de klant/opdrachtgever en elk uniek project afgestemd. De kleinschaligheid van H16 doet ruimte ontstaan voor maatwerk, focus, reactiviteit en feilloze communicatie met één duidelijk aanspreekpunt. Met de grootste vrijheid en flexibiliteit gaan we samen tot het uiterste om de wensen van de opdrachtgever te detecteren, te realiseren en van elk project de best mogelijke versie te maken.


Wie is wie?

H16 wordt geleid door Gilles De Brabander en Elena Versyp. Naast professionele partners vormen Gilles en Elena ook in het dagelijks leven een sterke tandem:

Gilles

Construction manager

  • Technisch
  • Planmatig
  • Constructief
Elena

Office manager

  • Praktisch
  • Creatief
  • Communicatief

"Door onze complementaire capaciteiten in ons klein bedrijf te bundelen, slagen we erin om zeer persoonlijk en gefocust te werken, zodat onze realisaties volledig aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Met een betrokkenheid op élke dag van het bouwproces zorgen we voor kwaliteit in uitvoering, controle van het budget en de uitvoeringstermijn."

Vraag vrijblijvend meer informatie!

over onze manier van werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Volg ons op:

© 2024H16 | DESIGN: Clement Peleman